Mobiele app voor huizenaanbod: CasaLasDunas

Juni, 2022

Voor CasaLasDunas, een prominente Spaanse makelaar, hebben we een gebruiksvriendelijke mobiele app ontwikkeld waarmee klanten eenvoudig het uitgebreide woningaanbod in Spanje kunnen verkennen. Met behulp van de app kunnen gebruikers filters configureren en opslaan om hun specifieke voorkeuren te bewaren en inzicht te krijgen in de woningen die voldoen aan hun zoekcriteria.

Omschrijving

Onze mobiele app biedt een naadloze en intuïtieve ervaring, waarbij klanten gemakkelijk door het aanbod kunnen bladeren, woningen kunnen bekijken en essentiële informatie kunnen vinden, zoals prijzen, locaties en kenmerken van de woningen. Door het configureren en opslaan van filters hebben klanten de mogelijkheid om hun zoekopdracht te verfijnen en alleen de woningen te bekijken die overeenkomen met hun specifieke voorkeuren.

Met de door ons ontwikkelde mobiele app krijgen klanten van CasaLasDunas een krachtig hulpmiddel in handen om hun zoektocht naar een woning in Spanje te vereenvoudigen en te stroomlijnen. Ze kunnen gemakkelijk hun wensen opslaan en snel zien welke woningen aan hun criteria voldoen.

We zijn trots op onze samenwerking met CasaLasDunas en het resultaat van de ontwikkelde mobiele app. Het biedt klanten een verbeterde ervaring en maakt het proces van het vinden van een ideale woning in Spanje efficiënter en gebruiksvriendelijker.

Ontdek nu zelf de mogelijkheden van onze mobiele app en begin je zoektocht naar jouw (tweede) droomhuis in Spanje!

The process

Resultaten

What client has to say after seeing the result

Plan een gesprek in om je IT-project te bespreken.

Mobiele app maken

Bij ons kun je rekenen op een deskundige aanpak voor het ontwikkelen en implementeren van mobiele apps, waardoor jouw app-idee werkelijkheid kan worden. Met meer dan 5 jaar ervaring op het gebied van app-ontwikkeling voor zowel iOS als Android, hebben we een bewezen aanpak in het leveren van hoogwaardige mobiele oplossingen.

Meer van onze recente projecten

Bekijk hier onze overige projecten

Mobiele app voor huizenaanbod: CasaLasDunas

Juni, 2022 Voor CasaLasDunas, een prominente Spaanse makelaar, hebben we een gebruiksvriendelijke mobiele app ontwikkeld waarmee klanten eenvoudig het uitgebreide woningaanbod in Spanje kunnen verkennen.

3D product configurator: Metallzuschnitte

April, 2023 Met deze op maat gemaakte 3D-configurator bieden we Metallschnuzitte en hun klanten een revolutionaire manier om producten te configureren en te visualiseren. Dankzij