120x meer huisweergaven voor CasaLasDunas door een interactieve mobiele app

Juni, 2022

Voor CasaLasDunas, een Spaanse makelaar, hebben we een gebruiksvriendelijke mobiele app ontwikkeld waarmee klanten eenvoudig het uitgebreide woningaanbod in Spanje kunnen bekijken. Met behulp van de app kunnen gebruikers filters instellen en opslaan om hun specifieke voorkeuren te bewaren en inzicht te krijgen in de woningen die voldoen aan hun zoekcriteria.

Omschrijving

Deze mobiele app biedt een fijne ervaring, waarbij klanten gemakkelijk door het aanbod kunnen bladeren, woningen kunnen bekijken en belangrijke informatie kunnen vinden, zoals prijzen, locaties en kenmerken van de woningen. Door het configureren en opslaan van filters hebben klanten de mogelijkheid om hun zoekopdracht te verfijnen en alleen de woningen te bekijken die overeenkomen met hun specifieke voorkeuren.

Met de door ons ontwikkelde mobiele app krijgen klanten van CasaLasDunas een mooi hulpmiddel in handen om hun zoektocht naar een woning in Spanje te voltooien. Ze kunnen gemakkelijk hun wensen opslaan en snel zien welke woningen aan hun criteria voldoen. Indien er een woning beschikbaar komt die voldoet aan hen criteria worden klanten via een push notificatie op de hoogte gehouden. 

We zijn trots op onze samenwerking met CasaLasDunas en het resultaat van de ontwikkelde mobiele app. Het biedt klanten een verbeterde ervaring en maakt het proces van het vinden van een ideale woning in Spanje efficiënter en gemakkelijker.

Ontdek nu zelf de mogelijkheden van onze mobiele app en begin je zoektocht naar jouw (tweede) droomhuis in Spanje!

The process

Resultaten

What client has to say after seeing the result

Plan een gesprek in om je IT-project te bespreken.

Mobiele app maken

Bij ons kun je rekenen op een goede aanpak voor het ontwikkelen en implementeren van mobiele apps, waardoor jouw app-idee werkelijkheid kan worden. Met meer dan 5 jaar ervaring op het gebied van app-ontwikkeling voor zowel iOS als Android, hebben we een juiste aanpak in het leveren van kwalitatieve mobiele apps.

Meer van onze recente projecten

Bekijk hier onze overige projecten