Eierenaanhuis.nl bespaart 24 uur per week door klant portaal!

Juni, 2023

Deze op maat gemaakte webapplicatie stelt meer dan 200 bezorgers in staat om eenvoudig hun klantbestanden bij te houden en direct betalingen te ontvangen via een geautomatiseerd ‘Tikkie’-systeem.

De uitdaging

  • Veel administratief werk met Tikkies
  • Gebrek aan overzicht van klanten en wijken
  • Gebruik van papieren bestellijsten
  • Doorgroeien niet mogelijk met papieren bestellijsten 

De oplossing

  • Webapplicatie met koppeling naar Tikkie Zakelijk 
  • Bestelportaal voor bezorgers 
  • MapBox integratie voor visueel maken bezorg locaties 
  • Automatische verwerking van bestellijsten 

De oplossing

Met onze op maat gemaakte webapplicatie kunnen bezorgers hun klantgegevens gemakkelijk bijhouden en organiseren. Het digitale platform biedt een interface waarmee bezorgers eenvoudig klantinformatie kunnen toevoegen, bewerken en bijwerken. Hierdoor is het mogelijk om een efficiëntere en meer gestroomlijnde bezorgservice te bieden.

Daarnaast hebben we een geautomatiseerd betalingssysteem samen met Tikkie Zakelijk geïmplementeerd, waarbij elke bezorger automatisch een ‘Tikkie’ ontvangt via het online portaal. Hierdoor kunnen bezorgers snel en eenvoudig betalingen doen. Dit vereenvoudigt niet alleen het betalingsproces, maar zorgt ook voor een verbeterde financiële administratie.

Met de integratie van MapBox genereert het systeem visueel inzicht in de bezorglocaties en identificeert het de wijken waar nog ruimte is om uit te breiden.

Wij zijn blij dat we Eierenaanhuis.nl hebben kunnen ondersteunen bij het optimaliseren van hun bezorgdiensten en het stroomlijnen van hun bedrijfsprocessen. Dit project is een uitstekend voorbeeld van onze ervaring in het ontwikkelen van op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten.

Resultaten

Plan een gesprek in om je IT-project te bespreken.

Klant portaal laten maken

Wil je ontdekken welke mogelijkheden een webapplicatie kan bieden voor jouw bedrijf? Bij ons ben je aan het juiste adres! We hebben een uitgebreide expertise in het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties die bedrijven helpen om hun processen te stroomlijnen, efficiëntie te vergroten en de gebruikerservaring te verbeteren.

Tijd besparen met een klant portaal. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op.

Meer van onze recente projecten

Bekijk hier onze overige projecten