Efficiënt klantenbeheer en betalingen met eierenaanhuis.nl

Juni, 2023

Deze op maat gemaakte webapplicatie stelt meer dan 200 bezorgers in staat om eenvoudig hun klantbestanden bij te houden en direct betalingen te ontvangen via een geautomatiseerd ‘Tikkie’-systeem.

Omschrijving

Met onze op maat gemaakte webapplicatie kunnen bezorgers hun klantgegevens gemakkelijk bijhouden en organiseren. Het digitale platform biedt een intuïtieve interface waarmee bezorgers moeiteloos klantinformatie kunnen toevoegen, bewerken en bijwerken. Dit stelt hen in staat om een efficiëntere en meer gestroomlijnde bezorgservice te bieden.

Daarnaast hebben we een geautomatiseerd betalingssysteem geïmplementeerd, waarbij elke bezorger automatisch een ‘Tikkie’ ontvangt via het online portaal. Hierdoor kunnen bezorgers snel en eenvoudig betalingen doen. Dit vereenvoudigt niet alleen het betalingsproces, maar zorgt ook voor een verbeterde financiële administratie.

We zijn er trots op dat we Eierenaanhuis.nl hebben kunnen ondersteunen bij het optimaliseren van hun bezorgdiensten en het stroomlijnen van hun operationele processen. Dit project is een uitstekend voorbeeld van onze expertise in het ontwikkelen van op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten.

Resultaten

Plan een gesprek in om je IT-project te bespreken.

Web applicatie laten maken

Wil je ontdekken welke mogelijkheden een webapplicatie kan bieden voor jouw bedrijf? Bij ons ben je aan het juiste adres! We hebben een uitgebreide expertise in het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties die bedrijven helpen om hun processen te stroomlijnen, efficiëntie te vergroten en de gebruikerservaring te verbeteren.

Meer van onze recente projecten

Bekijk hier onze overige projecten

Mobiele app voor huizenaanbod: CasaLasDunas

Juni, 2022 Voor CasaLasDunas, een prominente Spaanse makelaar, hebben we een gebruiksvriendelijke mobiele app ontwikkeld waarmee klanten eenvoudig het uitgebreide woningaanbod in Spanje kunnen verkennen.

3D product configurator: Metallzuschnitte

April, 2023 Met deze op maat gemaakte 3D-configurator bieden we Metallschnuzitte en hun klanten een revolutionaire manier om producten te configureren en te visualiseren. Dankzij