Shopware 6 webshop laten maken

Ben jij op zoek naar een betrouwbare partner voor Shopware 6?

Bij Jitso zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van Shopware 6-webshops. Met onze uitgebreide ervaring in het bouwen van plugins en thema’s, zijn wij de specialisten die je zoekt voor jouw webshopproject.

Wat zijn de voordelen van Shopware 6 en waarvoor wordt het gebruikt?

Shopware 6 is net als WooCommerce en Shopify een platform dat de mogelijkheid biedt om snel en converterende webshops te bouwen. Webshops die met Shopware 6 worden ontwikkeld, zijn doorgaans gericht op het behalen van hoge conversies. Hierbij een aantal voordelen:

Gebruiksvriendelijk

Shopware 6 staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid, waardoor het eenvoudig is om pagina's en content aan te passen. Zelfs zonder technische kennis is het begrijpelijk en gemakkelijk om wijzigingen door te voeren.

Flexibel

Flexibiliteit is een van de grote voordelen van Shopware 6. Of het nu gaat om het implementeren van aangepaste functionaliteiten, het wijzigen van het ontwerp of het toevoegen van nieuwe modules.

Schaalbaar

Dankzij de schaalbaarheid van Shopware 6 kan jouw bedrijf moeiteloos meegroeien met de veranderende behoeften in de e-commerce wereld. Met de mogelijkheid om extra verkoopkanalen toe te voegen, kunnen nieuwe verkoopkanalen snel en gemakkelijk geopend worden.

Dit zijn onze klanten

Naast Shopware 6 werken we aan diverse andere projecten voor onze gewaardeerde klanten.

Timbler

Voor Timbler hebben we een volledig nieuwe webshop ontwikkeld in Shopware 6. Met deze webshop kunnen klanten nu volledig gepersonaliseerde fotoproducten, wanddecoraties en fotoboeken samenstellen en bestellen.