Mobiele app laten maken

Wil je een mobiele app laten maken? Wij hebben meer dan 5 jaar ervaring in het ontwikkelen en implementeren van apps in zowel de App Store als de Google Play Store. Van concept tot lancering, wij begeleiden je door het hele proces en zorgen voor een moderne en functionele app die naadloos aansluit bij jouw visie.

Mobiele app op maat laten maken

Bij ons beschikken we over een team van mobiele apps ontwikkelaars die jou van begin tot eind kunnen begeleiden bij de ontwikkeling van een mobiele app. Van idee tot daadwerkelijke implementatie in beide app stores.

Design

In nauw overleg zorgen we ervoor dat jouw app niet alleen goed functioneert, maar ook een moderne uitstraling heeft. Onze ervaring met de nieuwste technologie stelt ons in staat om complexe designstructuren, inclusief animaties, te ontwikkelen.

Ontwikkeling

Wij bouwen de modernste apps met React Native. Deze technologie stelt ons in staat om apps voor zowel iOS als Android precies hetzelfde te ontwikkelen. Ongeacht het platform waarop jouw app moet draaien, zorgen wij voor een consistente en naadloze gebruikerservaring.

Implementatie

Met onze certificering als Google en Apple ontwikkelaars hebben we veel ervaring met het succesvol implementeren van apps in zowel de Google Play Store als de Apple App Store. We zijn volledig op de hoogte van de specifieke vereisten en richtlijnen en kunnen jouw app moeiteloos laten voldoen aan deze eisen.

Hoe ontwikkelen wij mobiele apps?

Ons jonge en ervaren team is gespecialiseerd in mobiele app-ontwikkeling, van idee tot implementatie.

Advies en design

Op basis van onze kennis geven we jou advies en werken we samen aan een uniek en modern design.

Ontwikkeling

Samen met onze ontwikkelaars gaan we aan de slag met de ontwikkeling van jouw mobiele app. Door middel van tussentijdse opleveringen om de twee weken, kunnen we samen eventuele aanpassingen en bijsturingen doorvoeren.

Implementatie

Afhankelijk van het type app zorgen we voor een succesvolle implementatie. Als gecertificeerde ontwikkelaars voor de Apple en Google Stores zijn we volledig op de hoogte van alle richtlijnen om ervoor te zorgen dat jouw app moeiteloos kan worden geïmplementeerd.

Onze kennis met mobiele apps

Ons jonge en ambitieuze team heeft het vertrouwen gewonnen van diverse bedrijven als het gaat om het ontwikkelen van mobiele apps.

TimeMate

Bekijk hier onze case voor een mobiele app TimeMate. Van idee naar ontwikkeling tot implementatie.

Verhalen van Onze Klanten