200% meer omzet door een 3D product configurator!

April, 2023

Met deze op maat gemaakte 3D-configurator bieden we Getyoursteel.de en hun klanten een unieke manier om producten te configureren en te visualiseren. Dankzij de krachtige technologieën die we hebben geïmplementeerd, kunnen klanten hun stalen balken aanpassen en direct het resultaat in 3D bekijken.

Omschrijving

Voor Getyoursteel.de hebben we een geavanceerde 3D-configurator ontwikkeld, waarmee klanten op een uiterst eenvoudige en visuele manier producten kunnen samenstellen. Ze kunnen de hoeken snijden en direct in 3D zien hoe het eindresultaat eruit zal komen te zien.

Onze focus lag op het creëren van een naadloze integratie in Shopware 6, een populaire e-commerceplatform. We hebben een speciale plugin ontwikkeld die het mogelijk maakt om de 3D-configurator direct in het bestaande platform te integreren. Dit stelt klanten van Getyoursteel in staat om hun gewenste producten te configureren en de visuele weergave in 3D real-time te bekijken, allemaal binnen de vertrouwde omgeving van Shopware 6.

Voor de implementatie van de 3D-configurator hebben we gebruikgemaakt van de krachtige Three.js-library. Deze geavanceerde JavaScript-library biedt uitgebreide functionaliteiten voor het bewerken en aanpassen van 3D-modellen op basis van de geselecteerde input. Hierdoor kunnen klanten van Getyoursteel hun producten nauwkeurig aanpassen en in realtime de wijzigingen visualiseren, wat een intuïtieve en boeiende winkelervaring oplevert.

We zijn trots op het succes van dit project en de positieve feedback die we hebben ontvangen van Getyoursteel en hun klanten. Door middel van de 3D-configurator hebben we hen in staat gesteld om op een gebruiksvriendelijke en interactieve manier maatwerkproducten te configureren, precies naar hun wensen en specificaties.

The process

Het resultaat (preview)

What client has to say after seeing the result

Plan een gesprek in om je IT-project te bespreken.

Shopware 6

Sinds 2022 zijn wij trots Manufacture Partner van Shopware 6 en hebben we uitgebreide ervaring in het bouwen en onderhouden van Shopware 6 webshops. Ben je nieuwsgierig naar wat Shopware 6 precies inhoudt en welke mogelijkheden het biedt? Lees meer via de onderstaande knop.

Onze overige recente projecten​

Hier zijn enkele van onze andere projecten die we met succes hebben afgerond.