Word Saas Partner!

Heb je een uitstekend idee voor een SaaS (Software as a Service) applicatie? Met een SaaS applicatie kun je jouw eigen softwareproduct op de markt brengen en profiteren van een interessant recurring verdienmodel.

Bij ons ben je aan het juiste adres, want wij beschikken over uitgebreide ervaring met SaaS applicaties. We kunnen je volledig ondersteunen bij het ontwikkelen en verder verbeteren van jouw eigen SaaS product.

SaaS, waarom?

Het starten van een SaaS applicatie biedt aantrekkelijke commerciële mogelijkheden. Met een SaaS model kun je jouw eigen softwareproduct ontwikkelen en op de markt brengen. Dit opent de deur naar recurring inkomsten, waarbij klanten periodiek (maandelijks/jaarlijks) betalen voor het gebruik van jouw applicatie.

Een van de belangrijkste voordelen van het SaaS model is de schaalbaarheid. Doordat de software via het internet wordt geleverd, kun je gemakkelijk nieuwe klanten onboarden zonder grote tijdinvesteringen.

Een SaaS samenwerking met ons

Met onze ruime ervaring in SaaS hebben we niet alleen kennis opgebouwd, maar hebben we ook daadwerkelijk twee succesvolle SaaS producten gelanceerd. Door deze eigen producten hebben we waardevolle inzichten verkregen over wat wel en niet werkt in de praktijk.

Advies

Dankzij onze ervaring met onze eigen SaaS producten, hebben we een goed inzicht in wat wel en niet werkt. We staan klaar om met je idee mee te denken.

Ontwikkeling

Ons team staat klaar om jouw SaaS-idee werkelijkheid te maken. We zullen het product volledig ontwikkelen op basis van al jouw wensen en eisen, inclusief SEPA-incasso's en integraties met andere essentiële platformen voor jouw SaaS-applicatie.

Doorontwikkelen

Na de implementatie hebben onze gegevensverzamelingssystemen een schat aan gegevens vergaard. Samen zullen we deze gegevens analyseren. Op basis hiervan zullen we jouw SaaS applicatie doorontwikkelen.

Enkele van onze klanten zijn

Met jarenlange ervaring in de ontwikkeling en vermarkting van SaaS applicaties voor klanten

Ons eigen product: TimeMate

Ons eigen SaaS-product, TimeMate, heeft momenteel al meer dan 1000+ betalende gebruikers en behoort daarmee tot de top 5 beste urenregistratie-apps volgens intermediair. Bekijk hier de case van TimeMate.