Onze eigen Tijd & werkbonnen app met 4000+ gebruikers: TimeMate

Januari, 2022

Bij TimeMate hebben we ons eigen product ontwikkeld: een geavanceerde tijdregistratie app die jouw productiviteit naar een hoger niveau tilt. Met trots kunnen we zeggen dat we een groot succes hebben behaald met veel tevreden gebruikers.

Omschrijving

TimeMate is een online urenregistratie en werkbonnen app gericht op het MKB en ZZP-ers. Met behulp van 1 web applicatie kun je gemakkelijk al je uren bijhouden. De standaard agenda communiceert met één online account waarin je gehele administratie samenkomt. Geaccordeerde uren kunnen naar je boekhoudprogramma gestuurd worden om vanuit daar gefactureerd te worden naar je klanten. Je kunt ook werkbonnen in TimeMate ophalen en deze koppelen aan geplande werkzaamheden/uren. Je klanten kunnen op locatie direct een handtekening zetten waarna je de factuur direct kan versturen. 

Samen hebben we in 2019 de webapplicatie gebouwd, met gebruik van de programmeertaal PHP. Na een jaar ontdekten we dat er veel vraag was naar een mobiele app, dus hebben we die ook ontwikkeld. Vanwege de recente ontwikkelingen bij TimeMate werden we door intermediair.nl verkozen in de top 5 beste urenregistratie-apps. Momenteel werken we aan de verdere ontwikkeling van de werkbonnenmodule, waardoor gebruikers het nog gemakkelijker kunnen maken om materialen, handtekeningen en eventuele foto’s toe te voegen.

Met ons eigen SaaS-product hebben we inmiddels aanzienlijke kennis opgebouwd in het ontwikkelen, vermarkten, verzamelen van gegevens en analyseren van SaaS-software. Neem gerust contact met ons op als je wilt sparren over jouw idee.

TimeMate in de jaren terug

Verhalen van onze klanten

Plan een gesprek in om je IT-project te bespreken.

Onze overige projecten

Bekijk hier onze andere projecten