Nieuwe webshop voor Timbler met talloze integraties

December, 2022

Wij hebben een splinternieuwe webshop voor Timbler gecreëerd met behulp van Shopware 6. In dit project hebben we de complete webshop opgebouwd en hebben we onze eigen configurators geïmplementeerd om je wanddecoratie op maat samen te stellen.

Projectomschrijving

Voor Timbler hebben wij een splinternieuwe webshop ontwikkeld die tot in de puntjes is afgewerkt. De webshop is volledig in lijn met het design dat Timbler ons heeft aangeleverd, waardoor elk detail perfect is geïmplementeerd. Aangezien Timbler een scala aan producten verkoopt, variërend van fotoboeken tot wanddecoratie, was het noodzakelijk om verschillende configurators te bouwen en te integreren. We hebben een fotoboek-editor geïntegreerd en een speciale wanddecoratie-editor ontwikkeld waarmee klanten van Timbler eenvoudig hun eigen wanddecoratie kunnen samenstellen. Ons team heeft de volledige ontwikkeling van de webshop op zich genomen en bovendien het automatiseringsproces voor pakbonnen voor Timbler geïmplementeerd.

The process

Resultaten

What client has to say after seeing the result

Plan een gesprek in om je IT-project te bespreken.

Onze overige recente projecten

Hier zijn enkele van onze andere projecten die we met succes hebben afgerond.

Mobiele app voor huizenaanbod: CasaLasDunas

Juni, 2022 Voor CasaLasDunas, een prominente Spaanse makelaar, hebben we een gebruiksvriendelijke mobiele app ontwikkeld waarmee klanten eenvoudig het uitgebreide woningaanbod in Spanje kunnen verkennen.

3D product configurator: Metallzuschnitte

April, 2023 Met deze op maat gemaakte 3D-configurator bieden we Metallschnuzitte en hun klanten een revolutionaire manier om producten te configureren en te visualiseren. Dankzij